Leica Geovid R Afstandsmeter Verrekijker, de beste optische prestaties in zijn klasseMet de nieuwe generatie Geovid R afstandsmeter verrekijkers zet Leica opnieuw de nieuwe standaard. Volledig opnieuw ontworpen en technisch geüpdatet, de nieuwe Geovid R-modellen zijn indrukwekkend in elk detail. 

U wilt niet kiezen tussen een krachtige verrekijker en een nauwkeurige afstandsmeter? Dat hoeft ook niet: Geovid R biedt de best mogelijke combinatie in één product, tegen een aantrekkelijke prijs. De extreem compacte, lichtgewicht premium verrekijker biedt een gezichtsveld dat uitstekend is in zijn klasse, evenals geweldige beelddetails en fascinerende kleurgetrouwheid. 

Met een verbeterd meetbereik tot 1800 meter bent u perfect uitgerust voor bijna elke jacht. De ballistische functie EHR, die de equivalente horizontale afstand uitvoert voor hoekschoten tot 1.200 yds (1.100 meter), maakt bovendien een ethisch schot mogelijk.

De nieuw ontwikkelde Geovid R-modellen richten zich volledig op de kernwaarden van Leica: krachtige premium optica, nauwkeurige afstandsmeting, maximale optomechanische betrouwbaarheid en gemakkelijke, intuïtieve bediening. 

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven
​​​​​​​Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van onze laatste nieuwe updates, nieuws & tips.
​​​​​​​Stay UP-TO-DATE.