Armytek Multi Flashlight Wizard C2 Pro MAX hoofdlampDe Wizard C2 Pro Max is het nieuwste model in 's werelds felbegeerde multifunctionele Armytek Wizard-reeks. Niet alleen helder en een verbluffende lichtopbrengst van 3720 lumen. De brede schijnwerper van de lamp is zowel voor werken op korte afstand als voor het verlichten van grote oppervlakken optimaal. Geschikt voor service- en industrieel werk, buitenactiviteiten, de jachtsport.

Belangrijke voordelen van de Wizard C2 Pro Max zijn de brede lichthoeken van 110°:150° en een nog vloeiendere overgang tussen midden- en zijverlichting. Samen met de langere brandduur dankzij een krachtige 21700 Li-Ion accu zorgen deze eigenschappen voor maximaal gebruikscomfort. Magnetisch snel opladen via USB laadt de zaklamp op in slechts 5 uur en 20 minuten.

Dankzij de meegeleverde adapter kan de zaklamp ook worden gebruikt met de populaire 18650-voeding. De hoofdband, clip, ABM-01 fietsendrager en magneet in de achterklep bieden meerdere bevestigingsmogelijkheden. De Wizard C2 Pro Max heeft originele helmbevestigingen.

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven
​​​​​​​Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van onze laatste nieuwe updates, nieuws & tips.
​​​​​​​Stay UP-TO-DATE.